Nyheter

Snart är det Jul

Ännu en termin närmar sig sitt slut men här på Möllekullen har vi knappt märkt av det. Vi är ju fortfarande mitt i inskolningarna känns det som. Först på den senaste planeringen av verksamheten insåg vi att det var dags att varva ner med en del aktiviteter och ersätta vissa av dem med Julpyssel och Julsånger och annat viktigt som väntar inför de stora helgerna.

<span style=”color: #ff0000;”>13 december kl. 7:00 är ni alla välkomna till vår Luciamorgon</span>.

Sedan ett par år tillbaka samlas vi på idrottsföreningens ”dansbana”. Alla föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar samt andra nära och kära är välkomna dit, i morgonmörkret, och till varm glögg och pepparkakor väntar ni på Möllekullens Lucior, tomtar, pepparkaksgubbar, stjärngossar och fröknar 😉 som bjuder på de finaste Lucia- och Julsångerna.

Barnen kan ni lämna till oss kl. 07:00, varmt klädda med Luciapassande kläder utanpå.

07:15 går vi vårt Luciatåg.

Skriv gärna upp er på listan som hänger i hallen om hur många ni blir samt meddela gärna om ni tar barnen lediga resten av dagen.

OBS! Blir det så extremt kallt som det var förra året (-22) flyttar vi in i våra varma lokaler.

Nästa stora händelse är vår <span style=”color: #ff0000;”>Julfest</span>.

Den kommer att hålla hus <span style=”color: #ff0000;”>den 19 december 9:30-12:00 och alla barn</span> är välkomna för vi har hört att Tomten kommer till Möllekullen även i år.

Det ser ut som att fr.o.m. v. 52 kommer Möllekullen att hålla stängt ett tag för att det verkar som alla barnen ha fått vara lediga från förskolan. Denna information kommer jag att komplettera snarast för att jag först vill försäkra mig om att alla har lämnat in ledighetslappen samt vill jag att ni får exakta datum.

<span style=”color: #ff0000;”>Den 13 januari kl. 18:30 bjuder Möllekullens styrelse alla våra nya föräldrar till en informationsträff</span>. Det gäller alla familjerna som har sitt barn på Möllekullen sedan höstterminen 2013 och de som ska börja under vårterminen 2014.

Syftet är att välkomna våra nya familjer, ge information om föräldrakooperativet och vad det innebär att vara del av det, ge information om avgiftssystemet och liknande som är bra att veta.

<span style=”color: #ff0000;”>Den 23 januari kl. 19:00 väntar vi oss att alla våra föräldrar kommer till föreläsningen om det moderna föräldraskapet</span> (infon finns även på hemsidan: mollekullen.se).

<span style=”color: #ff0000;”>Den 27 februari är det Årsmöte kl. 19:00</span>.

<span style=”color: #339966;”>God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Möllekullen!</span>DSC_0641w14

0107

You may also like

Nyheter

Årsmöte

Föräldrakooperativet Möllekullen bjuder alla sina medlemmar till Årsmöte som kommer att äga rum ...
Nyheter

Förskollärare sökes

Föräldrakooperativet Möllekullen i Vittskövle söker en FÖRSKOLLÄRARE på heltid fr.o.m. mitten av april ...

More in Nyheter

Comments are closed.