Nyheter

Möllekullens Infoblad

Nu är Möllekullens hemsida igång igen. Den har varit under ombyggnad ett tag. Det är fortfarande en del information som behöver kompletteras men så fort alla dokument och bilder är räddade och överförda från den gamla dator, som har gått sönder i samma veva, blir även det gjort.

På <a href=”http://www.mollekullen.se” target=”_blank”><span style=”color: #ff0000;”> www.mollekullen.se</span></a> kan ni se en hel del bilder och all aktuell information. Vår hemsida har fått allmätn beröm för sin kvalité och sitt innehåll.

Våren är här! På Möllekullen är det full rulle. Det sjungs och det dansas, gympas, leker, pysslas. Dagarna är roliga och lekfulla.

6-åringarna upptäcker våren genom sina små äventyr.

De andra stora barnen tränar extra mycket på att rimma.

Tillsammans tränar våra stora barn mycket på att sjunga de nya sångerna som Jessica har lärt oss och som vi ska uppträda med på den stora konserten den 6 maj kl. 18 (mer info kommer).

De mindre barnen är bättre och bättre på att delta i samlingen, lyssna och ta små instruktioner, vänta på sin tur och så klart på att sjunga!

En av våra fröknar är sjukskriven under en längre tid p.g.a. en skada. Därför har vi vår vikarie Jennie här. Jennie har nu blivit en riktig bra fröken som man kan räkna med. Under tiden skolar vi in nya vikarier. Information om när vi har nya människor här kommer att stå på anslagstavlan i hallen.

P.g.a. att personalgruppen inte har varit komplett, samtidigt som vi har haft inskolningar av både nya barn och fröknar, har vi inte kunnat genomföra några uppföljningssamtal och så är vi sena med utvecklingssamtalen.

Jag hoppas verkligen att ni förstår.

Jag passar på och tar upp att vi har haft en del halsfluss, bakteriologiska öroninfektionen, feber, förkylningar samt scharlakansfeber. Några har återkommande drabbats av en del av dessa. Därför uppmanar vi alla att ta den där extra dagen, om man blir drabbad, så att barnen blir bra, inte bara bättre.

<span style=”color: #0000ff;”>VIKTIGA DATUM:</span>

<span style=”color: #800080; background-color: #ffffff;”><span style=”background-color: #FFFFFF;”>8/4</span> </span>Läraren Emma, från Vittskövles skola, kommer och träffar våra 6-åringar.

<span style=”color: #ff00ff; background-color: #FFFFFF;”>17/4  </span><span style=”color: #000000;”>PÅSKFEST</span> för alla barn 9:30-12:00. Barnen får gärna komma utklädda till något ”påskigt”

Det är ju Påsklov den veckan men alla våra lediga barn är välkomna på festen, så klart!

<span style=”background-color: #FFFFFF;”><span style=”color: #00ffff;”><span style=”color: #008080;”>24/4-25/4</span></span><span style=”color: #00ffff;”>  </span> </span>Övernattning på förskolan för våra 6-åringar som tränar på att bli stora (mer info kommer).

<span style=”color: #800080;”><span style=”background-color: #FFFFFF;”>2/5</span> </span>Förutom det att man inte ska glömma den allmänna deklarationen ska man även komma ihåg att meddela oss om man är ledig och inte kommer hit denna klämdag.

<span style=”background-color: #FFFFFF;”><span style=”color: #800000;”>6/5</span><span style=”color: #800000;”>  </span> </span> Den stora konserten på Konserthuset för alla våra stora barn (mer info kommer).

<span style=”color: #008000;”><span style=”background-color: #FFFFFF;”>16/5 </span> </span>YSTADS DJURPARK öppnar sina dörrar för alla våra barn och fröknar samt en förälder från varje familj. Vi ska titta på djuren, leka, äta, fika. Möllekullen bjuder på allt.

Det ni kan tänka på att ha med er en avslappnad attityd, glädje, god samarbetsvilja, filt, vagn om ni anser att ni kan behöva det och kläder efter väder (mer info kommer).

<span style=”color: #0000ff; background-color: #FFFFFF;”>23/5-25/5 </span>Resan till Stockholm. Vår traditionella resa då skolbarnen, tillsammans med en av sina föräldrar samt en fröken besöker vår huvudstad (detaljerad information kommer).

<span style=”color: #003366; background-color: #FFFFFF;”>30/5 </span>Klämfredagen efter Kristi himmelsfärds dag har vi personalvårdsdag och då är förskolan stängd.

<span style=”color: #333300; background-color: #FFFFFF;”>19/6 </span>MIDSOMMARFEST 9:30–11:00. Alla barn, syskon, föräldrar, nära och kära är välkomna till vår avslutningsfest. Vi avtackar våra 6-åringar och önskar trevlig sommar och semester till alla.

Den nya terminen börjar vecka 34 då vi tar emot nya barn till Möllekullen.

064

You may also like

Nyheter

Årsmöte

Föräldrakooperativet Möllekullen bjuder alla sina medlemmar till Årsmöte som kommer att äga rum ...
Nyheter

Förskollärare sökes

Föräldrakooperativet Möllekullen i Vittskövle söker en FÖRSKOLLÄRARE på heltid fr.o.m. mitten av april ...

More in Nyheter

Comments are closed.