Nyheter

Föreläsning: Christine Radell om föräldrarollen

På Möllekullen, den 23 januari 2014 kl. 19:00

har man möjlighet att lyssna på Christine Radell som, med sin beteendevetenskapliga och kognitiva utbildning tillsammans med 25 års yrkeserfarenhet, har utvecklat en fantastisk förmåga att nå fram på ett enkelt, engagerande och motiverande sätt.

Denna gång tar hon upp funderingar kring den moderna föräldrarollen:

”Att vara förälder är en underbar och rolig uppgift. Men kanske är det också en av de svåraste uppgifterna man kan få. Snabba förändringar i samhället gör att föräldraskapet och rollen som förälder inte är lika självklart som för femtio år sedan. Idag arbetar många föräldrar heltid vilket gör att den gemensamma tiden i hemmet har blivit kortare. Barns fritidssysselsättning och kommunikationsvägar har förändrats med bland annat internet. Alla dessa förändringar är inte av ondo men det skapar frågeställningar kring gränssättning.

Hur tar vi hänsyn till barnens behov och bygger upp barnens inre kraft och karaktärsegenskaper samtidigt som du som förälder visar respekt för dina egna behov?”

Föreläsningen är i första hand bokat till Möllekullens föräldrar men vi välkomnar föräldrar från Vittskövle skolan samt från förskolor från trakten dock i mån av plats. Intresseanmälan kan göras via mejl: mollekullen@bredband.net

Välkomna!

0114

You may also like

Nyheter

Årsmöte

Föräldrakooperativet Möllekullen bjuder alla sina medlemmar till Årsmöte som kommer att äga rum ...
Nyheter

Förskollärare sökes

Föräldrakooperativet Möllekullen i Vittskövle söker en FÖRSKOLLÄRARE på heltid fr.o.m. mitten av april ...

More in Nyheter

Comments are closed.