Nyheter

Fixardagen

Äntligen – dags för årets fixardag 4-5 maj!

Årets fixardag är planerad till helgen 4-5 maj. Helgen är till för att fixa till, fräscha upp och göra våra barns inne- och utemiljö till en trivsam och inbjudande plats att vara på.

Under dagen bjuds det på grillad korv med tillbehör och go’ fika. Säg gärna till om ni har allergier eller behov av specialkost.

Då Möllekullen är ett föräldrakooperativ gör man ett aktivt val när man väljer att placera sina barn här. Därför känner vi i styrelsen att det är viktigt att alla familjer försöker hjälpa till då vår hjälp behövs som till exempel vid fixardagen. Givetvis har vi förståelse för att alla inte har möjlighet att närvara, men gärna en per familj. De familjer som inte har möjlighet att närvara under fixarhelgen kommer tilldelas andra uppgifter, detta för att alla ska ha möjlighet att dra sitt strå till stacken!

Men information om tider för helgen kommer längre fram. Bra att veta redan nu – barn fixar gärna men denna helg är barnfri och fixandet står de vuxna för!

För att kunna planera uppgifter och handla mat till dagen behöver vi veta vilka som kan komma senast den 19 april. Vänligen skriv upp er på listan i hallen.

VÄLKOMNA!
Styrelsen

Vid frågor eller funderingar ring;

Ia Möller (ordf) 0705-36 39 13

Cecilia Svensson (sekr) 0704-85 09 53

0125

You may also like

Nyheter

Årsmöte

Föräldrakooperativet Möllekullen bjuder alla sina medlemmar till Årsmöte som kommer att äga rum ...
Nyheter

Förskollärare sökes

Föräldrakooperativet Möllekullen i Vittskövle söker en FÖRSKOLLÄRARE på heltid fr.o.m. mitten av april ...

More in Nyheter

Comments are closed.